Help

Configuratie optima pentru a accesa site-ul Filme-tube.blogspot.ro:

 Pentru a accesa site-ul runvideo.net, trebuie sa detineti un pc/laptop/smartphone/tableta, cu o configuratie de cel putin: procesor 1 ghz, memorie ram 512, placa video, placa de sunet si cu unul dintre urmatoarele sisteme de operare instalate pe device: Windows xp/vista/7/8/mobile/phone 7/phone 8, Linux, Mac OS, Android, IOS.

 Deasemenea site-ul este optimizat pentru urmatoarele browserele: Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer, Opera, Safari.

Nu puteti urmari video-urile uploadate pe urmatoarele servere/site-uri: youtube.com, dailymotion.com, vk.com, cloudy.ec, vimeo.com, trilulilu.ro?
 - In primul rand, asigurati-va ca aveti cea mai recenta versiune de flash player instalata, de pe site-ul oficial: http://www.adobe.com/
- Daca totusi nu puteti viziona nici cu cea mai recenta versiune de flashplayer, atunci urmati instructiunile din tutorialul urmator, pentru schimbarea dns-urilor, cu cele publice de la google.com: 8.8.8.8 si 8.8.4.4
- Acest tutorial este special pentru cei care nu mai pot urmarii clipuri pe site-ul VK.com! 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

- ATENTIE -

* Comentează strict la acestă postare!
* Nu folosi un limbaj vulgar la adresa administratorului sau a vizitatorilor!
* Nu cere episoade in avans! Serialele,Filmele si Emisiunile sunt postate de o singură persoană ( administratorul site-ului ) in limita timpului disponibil!

* Daca nu respectaţi cerinţele de mai sus, comentariile voastre nu vor fi publicate! Va mulţumesc.

Seriale Online

Emisiuni Tv

Filme Online

 
Copyright © 2015 Filme Tube
Google | Bing | Yahoo | Yandex
Help | Privacy Policy | Content removal | Contact