Home » , , » Chicken Run (2000)

Chicken Run (2000)

Chicken Run 2000 (Evadare din Coteţ), film animat online HD, subtitrat în Română 
The Tweedys este un cuplu de vârsta a doua care conduce o fermă de găini undeva în Yorkshire şi se străduiesc să rămână în afacere c
hiar dacă trece printr-o perioadă dificilă. Doamna Tweedy este partea rea a cuplului, în vreme de domnul Tweedy este mai încet la minte şi crede că găinile complotează împotriva lor, spre exasperarea doamnei. Coteţul găinilor este organizat ca un fel de închisoare, cu sârmă ghimpată şi toate cele, iar găinile au o anumită normă de ouă pe care să le facă zi de zi. Liderul neoficial al găinilor este Ginger, care a încercat de mai mult eori să evadeze, dar este mereu prinsă de domnul Tweedy şi câinii lui. Ginger devine tot mai disperată să găsească o modalitate de-a evada după ce o altă găină pe nume Edwina, care n-a mai ouat de o săptămână, este tăiată şi transformată în cina familiei. Văzând că încasările lor sunt în scădere, doamna Tweedy găseşte un articol de revistă în care se află sugestii de-a găsi noi modalităţi de-a aduce profituri mai mari. Ginger încearcă să le încurajeze şi pe celelalte găini să i se alăture în eforturile de evadare. Cu toate acestea, ea concluzionează curând că singura modalitate de-a evada este aceea de-a sări peste gard – ceva ce nu s-a mai încercat până acum. Pe când stătea într-o noapte şi încerca să conceapă un plan, ea vede un cocoş din rasa Rhode Island Red pe nume Rocky, care zboară peste gard şi aterizează în coteţul lor, rupându-şi o aripă. Atunci când Ginger descoperă un poster de circ ce sugerează că Rocky poate zbura, ea acceptă să-l ascundă de stăpânii ei dacă le va învăţa cum să zboare.


Urmăreşte online filmul animat Chicken Run 2000 (Evadare din Coteţ), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 2


SERVER 3


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

- ATENTIE -

* Comentează strict la acestă postare!
* Nu folosi un limbaj vulgar la adresa administratorului sau a vizitatorilor!
* Nu cere episoade in avans! Serialele,Filmele si Emisiunile sunt postate de o singură persoană ( administratorul site-ului ) in limita timpului disponibil!

* Daca nu respectaţi cerinţele de mai sus, comentariile voastre nu vor fi publicate! Va mulţumesc.

Seriale Online

Emisiuni Tv

Filme Online

 
Copyright © 2015 Filme Tube
Google | Bing | Yahoo | Yandex
Help | Privacy Policy | Content removal | Contact